ПЕДАГОГІЧНА РАДА "ЛІЦЕЙСЬКИЙ КОДЕКС"

21 лютого 2024 року відбулося спільне засідання педагогічного колективу, батьківської громади та представників учнівського самоврядування! Відповідно до Закону України «Про освіту» всі учасники освітнього процесу були запрошені до обговорення та реформування локального документу «Ліцейський кодекс», мета якого полягає в наступному:

1. Створення ділової та робочої атмосфери під час освітнього процесу.

2. Виховання дисциплінованості та громадянської самосвідомості.

3. Формування розуміння морально-етичних норм поведінки в суспільстві.

4. Дотримання правил безпечного освітнього середовища та виконання санітарно-гігієнічних вимог.

5. Формування відчуття корпоративної приналежності, поваги до традицій.

Під час активної співпраці, було схвалено

"Ліцейський кодекс учасників освітнього процесу", який набуває сили, після скасування воєнного стану; "Правила щодо запобігання та протидії булінгу" - постійно діючий документ, а також внесені зміни до чинних документів «Алгоритм дій учасників освітнього процесу – здобувачів освіти під час змішаного навчання в пру ліцею та при виникненні надзвичайних ситуацій» та "Правила поведінки для здобувачів освіти під час дистанційної освіти/онлайн-уроків". Інформація оприлюднена у телеграм каналі "Світ ліцею", а також на офіційних сторінках ліцею.

/Files/images/novini/2024/02/зображення_viber_2024-02-28_16-03-23-622.jpg /Files/images/novini/2024/02/зображення_viber_2024-02-28_16-03-24-210.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 15